USA

Nu har vi bokat en utlandsresa för hela familjen, och den kommer ta oss till USA och Miami i februari nästa år. Längtar huuur mycket som helst! Att få simma med definer, dyka bland korallrev, gå alldeles vid Miami beach, massa shopping osv, kan inte bli bättre!

20131106

6 november - min födelsedag. Det har varit en superbra födelsedag, flera fina grattissms har jag också fått när jag vaknat och många jag mött på skolan har hoppat på mig och sagt grattis, uppskattar det sååå mycket ska ni veta. Älskar verkligen mina fina vänner. Klassen tog sig också tid att ställa upp och sjunga för mig på engelska, älskar min nya klass. Dock gick vi till fyra idag som inte var en sån hit. Men när jag kom hem möttes jag av storfika och vänner kom på besök och grattade mig, presenter öppnades och i dem fanns bl.a. en kånken ryggsäck, en locktång, pengar och lite småtjafs,jättenöjd! Ett stort tack till alla som uppvaktat mig denna dag!!
 
Annars idag har jag bara fortsatt plugga och nöta psykologi inför morgondagen prov. Kommer säkert sitta uppe hela natten, men det gör mig ingenting, bara jag sätter provet så. Har inte så mycket mer att säga, så ni får ha en fortsatt bra onsdag. 

20131105

Två första skoldagarna efter lovet avklarade. Fått reda på mer prov att plugga till, känner liite stress nu innan jullovet. Överlever jag dit då är jag stolt. Idag gjorde jag bort svenska litteraturhistirieprovet så nu kan jag äntligen börja bocka av provlistan. Vi fick också sluta kvar i ett idag istället för halv fem, vilken var en enorm lättnad. Så kom hem så jag och Leo tog vara på snön som äntligen kommit med en promerad. Man känner direkt att man blir mycket piggare när allt blir mycket ljusare när snön lagt sig på marken, hur skönt? Dock är det fortfarande kolsvart klockan fem.. 
 
 
 
Imorgon är det den 6 November och min födelsedag. Vi ska också få tillbaka engelska inlämningen betygsatta, så jag hoppas inte den kommer förstöra dagen för mig, haha. Sen tror jag inte det blir mycket till födelsedag när vi har psykologiprov på torsdag så måste sitta hela kvällen imorgon (och ikväll) och nötanötanöta. 
Hoppas ni får en bättre vecka än mig! 

20131101

Kan väl börja med en ursäkt för det otroligt dåliga uppdateringen. Men har tagit lov från det mest nu under veckan känns det som.
 
Anyway, under veckans gång har jag har mycket hemmatid. Måndagen spenderades framför tv:n och cancergalan, gråter alltid lika mycket till denna underbara gala, och när Idolerna gick upp på scenen för att framföra Edvin Bergs låt "I will be here" som dem gjort färdigt eftersom han inte hann innan han gick bort i cancer förra året. En helt underbar låt som nu ligger högt på min musik lista.
Ta er gärna dessa 8 minuter och titta på denna video.
 
 
 
Tisdagen spenderades hos Linn w med black ops, prat och det hela slutade med att jag slocknade där också.
 
Onsdag har jag varit hemma och försökt göra bort lite skolarbete, eftersom vi har två prov nu veckan efter lovet. Känns som att om man går samhälls får man aldrig lov förän sommarlovet, haha. Var också på stan i Boden och åt med mamma.  
 
Torsdag, åkte jag, Stina och Mamma till Luleå för att se ljusshowen som mamma tjatat så länge efter att se. Men kan ju direkt säga att den inte alls var något speciell, vi gick därifrån efter knappa 5 minuter, inte alls så speciell som jag hört att de andra tidigare åren varit. Men en liten runda på stan blev det också, lite smått och gott fick man med sig hem också. 
 
Idag då?, vaknade hyffsat tidigt för att vara mig, hann städa rummet lite också innan jag började göra mig iordning för att åka till mammas kompis för halloweenmiddag. Jättegod mat och mysigt! Sedan tog jag Leo på en promenad hem för ännu en hemmakväll. Imorgon blir det troligen en superrolig tjejkväll med några saknade. 

RSS 2.0