USA del 4 - Orlando

Våran sista destination - Orlando. 
Här bodde vi i ett eget hus en vecka, och jag är imponerad av de amerikanska husen och bostadsområdena. Det satt vakter utanför varje kvarter, hade man inte ett speciellt kort så kom man inte in i kvarteret, vilket tycker jag är en ganska bra sak. Och husen var gigantiska och superfina med pooler och allt. 
I Orlando blev det mest sol och bad. Men vi hann också med saker som Disney World, Sea World och Discovery Cove. På Discovery Cove fick vi simma med delfiner vilket var hur häftigt som helst! Det var tydligen en av delifinerna som hade varit med och spelat i Hajen 3 filmen. Har inte sett den men det var lite småcoolt. Sen fick man simma i en stor pool som dom hade byggt som ett korallrev, med massor med olika fiskar, hittade en nemo bland annat. Det fanna massvis med rockor som man kunde simma bredvid och klappa samtidigt och där var det vissa som var lika stora som en själv, haha.
Sen matade vi fåglar, åt jättegod mat och gick i butiker.
Sea World uppfyllde min önskan att få se späckhuggare på nära håll och även det var skit häftigt, om jag får uttrycka mig så. Samt fick jag mig en glimt av en isbjörn som jag också velat se. 

RSS 2.0