Sverige - Tyskland

Anledningen till att bloggen stått stilla så länge är framför allt resan till Stockholm jag gjorde med Marion i början av denna vecka. Verkligen super roliga dagar, och ännu en otrolig upplevelse på friends arena när vi fick vara på plats när Sverige mötte Tyskland, tyvärr i en förlust, och att båda lage hade deras bästa spelare borta. Men kan ju säga att det blir en helt annan match när man är på plats, än att sitta hemma i tv soffan och se den! Annars under resans gång gjorde vi inte mycket mer än var på stan och shoppade för fulla muggar. Men ni får några bilder ifrån matchen!

20131011

 
Hej på er! Just nu håller jag på att göra mig iordning för att åka in till stan för midag med Emma V och Marion på allstar och samtidigt se VM kval matchen mellan Sverige och Österrike. Efter det åker jag till Felicia och sover där över natten, ska bli super att få prata igenom massor sedan sist vi sågs!

20131010

Idag har verkligen varit en superdag! Började först klockan 12.10 och slutade 15.00. Fick också resultatet på psykologiprovet vi gjorde för ca: 2veckor. Ett B fick jag (??) blev helt chockad haha. Men glad blev jag! Nu ska jag jobba som ikapp allting som jag kommer missa när jag är borta några dagar nästa vecka, samt träna till tyskaprovet som vi har imorgon! 

20131007

Den här dagen har varit en superdag i skolväg iallafall. Slutade redan halv 12 och blev hämtad av pappa så behövde inte vänta timmar på bussen. Sen hemma blev det inte så roligt, har pluggat matte hela eftermiddagen i hopp om att klara av matteprovet på onsdag. Har också ett tyska prov på fredag som jag känner mig lite pressad på. Tur att pappa kan flytande tyska så jag har lite hjälp hemma haha.

20131005

Idag har jag som jag sa igår, varit i Piteå och sett på en allsvenska match mellan Piteå och Tyresö med Emma.
Och jag kom ihåg kameran!, så här har ni en bråkdel av alla bilder jag tog under matchen.
Var superroligt att få se några stora spelare som t.ex. Seger (17), Martha (10) och Thunebro (6). En underhållande match där Piteå gjorde 1-0 först men Tyresö kom igen med slutresultatet 1-1. 
Denna match gjorde att jag längtar ännu mer till att jag ska ner till Stockholm och se herrarnas VM kval match mot Tyskland den 15 Oktober, åh vad jag längtar!

20131004

Äntligen fredag och ledighet.
Idag har jag gått skola till halv fem, en riktigt trög fredag för min delar av min klass, före skolan gick jag och köpte hårfärg för att sedan få en liten förändring. Så när jag kom hem slängde jag i den röda färgen och visst blev det resultat, dock inte lika mycket rött som jag ville ha men får väl köra i lite mer nästa helg eller något.
Imorgon ska jag till Piteå och med Emma och se den allsvenska fotbollsmatchen mellan Piteå och Tyresö! Ska verkligen bli superkul att få se damlandslagsspelare spela också, eftersom jag tidigare bara sett herrarnas landsslag. Får hoppas att jag kommer ihåg kameran så ska ni få se några bilder från matchen också.

RSS 2.0