20130930

Hejhej!
Idag har det varit en väldigt händelselös och tråkig dag. Slutade vid tjugo i ett, gick på stan med Vendela tills att bussen gick. Väl hemma har jag försökt få pli på mitt rum som ser ut som ett bombnedslag.
Men just nu väntar jag på att mamma ska komma hem från arvidsjaur där hon jobbar i några dagar. Annars har jag en pluggfri kväll som jag tänker använda till det yttersta, eftersom nästa vecka kommer mördarvecka nummer dos i skolan. Men det är bara kämpa på eftersom Stockholms resan "bara" är två veckor bort (!!)

20130929

Dagen blev inte som planerad. Var tänkt att jag och Alma skulle ut i skogen och få några höstbilder, men hon blev tvungen att åka till Luleå akut. Så jag tog kameran i en handen och Leo i andra och gick ut i den fina miljön ihopp om att få några fina bilder. Här ovan ser ni några av dem. Nu ska jag och minsta syrran hitta på något i bakform och sedan mysa ner oss framför tv:n och ta vara så sista helgtimmarna.

20130928

Hej!
Började dagen med att gå upp och göra mig en riktig lyx frukost, för att sedan göra mig iordning för att åka in till stan och möta upp Julia och Tove för middag. Efter det drog vi hem till Tove och hade en liten myskväll med mycket skratt och prat! Riktiga pinglor att umgås med! Nu väntar sängen och imorogn vankas det fotodag i det underbara höstvädret med Alma.

20130927

Hej, längesedan sist.
Tänkte starta om på nytt och försöka mig på detta med bloggningen igen, känner att jag behöver någonstans att skriva av mig efter långa dagar, så tänkte på den gamla dammiga bloggen, har raderat alla tidigare inlägg för jag vill börja om helt på nytt! 
Hoppas ni uppskattar att det är igång igen.

RSS 2.0